Hej, det är vi som är Vore!

Vi har gjort det förr och vet vad som krävs. Men vi är lika spända på responsen från dig som kund ändå. Det är alltid oss du kontaktar med alla möjliga och omöjliga frågor. Och om du av någon anledning inte skulle vara nöjd. En sak vet vi bestämt: att det är lättare att rätta till ett skåp eller en låda, än att reparera ett förlorat förtroende. Har du vägarna förbi Huskvarna på E4:an är du alltid välkommen in i vårt Showroom.

Smålands ordningsmakt

Vi tänker med din hjälp, skapa snygg reda i sovrum och badrum, och i branschen. Smart och enkelt, rakt och prisvärt. Vore talar helst inte om förvaring, för det låter lite tråkigt. Det handlar om att finslipa prylsamhället, tygla hemmets hård- och mjukvara. Alltid praktiskt, alltid snyggt. Oavsett ambition på ordningssinnet har vi en lösning, eller två.

Så funkar vi

Att bara finnas på nätet är inget för Vore. Vill du komma och besöka oss vore det hur kul som helst. Vi har våra utställningslokaler i Huskvarna, en tvärhand från E4:an. Vill du slippa fraktkostnader kan du även hämta dina Vore-produkter här. Själva fabriken ligger några mil härifrån, men vi tänkte att vi skulle ha större chans att få ta i hand och se dig i ögonen om vi inte bara höll till i skogen. Slå gärna en signal i förväg så vi vet att du är på väg. Välkommen!