Stabila underskåp för badrum

Ett underskåp för badrum bör vara en pålitlig partner till ditt tvättställ och stå pall för vardagens påfrestningar. En harmonisk badrumsmiljö kräver också smakfull design. Bocka av allt det där med lätthet - badrumsskåpen från Vore är egentillverkade i Småland, vilket går igenom i design, pris och kvalitet. Här hittar du modeller som passar både det lilla och det rymligare badrummet. Badrumsmöbler och inredning för en snyggare, smartare och redigare vardag.

Välj och beställ underskåp till ditt badrum i lugn och ro online. Separat eller i möbelpaket tillsammans med spegelskåp och tvättställ i porslin. Lådinsatser och eluttag finns som tillval, liksom lackering i valfri NCS-kulör. Skåpen levererar vi direkt från vår fabrik, med lådor eller hyllor på plats. De har mjukstängande luckor respektive lådor och är enkla att montera på väggen med medföljande upphängningsskena.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor och funderingar - vi finns här för dig före, under och efter köp.

Neo underskåp 76

Underskåp med tvättställ

Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor inklusive tvättställ i porslin. Stomme och fronter i samma färg. Finns i vitlack, mörk ekmelamin och vitlackad ramlucka.

Smarta tillval – skrolla och kolla längre ner!

4 990,00 kr

Add to compare

Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor inklusive tvättställ i porslin. Stomme och fronter i samma färg, finns i vitlack, mörk ekmelamin och vitlackad ramlucka. Enkel montering på vägg med medföljande upphängningsskena. Blandare ingår ej. Badrumsskåp eller kommod som passar alla badrum.

Bredd76/80 cm
Höjd55 cm
Djup45 cm

Liknande produkter