Visar inlägg

Jonatan

Inspiration 0 796

Jag som monterar din order heter Jonatan, kallas Jonis. En av grundarna Tobias är min bror. Han lockade över mig från ett annat, större möbelföretag efter 12 år. Även där jobbade vi med badrum av hög standard, så det sitter i ryggmärgen det där med kvalitet. Och i mitt vana, petiga och hängivna öga.

 

Med brorsans företag testar vi ett nytt sätt att sälja badrum och förvaring. Vi tar bort mellanledet – återförsäljaren – och säljer bara på nätet. Fast du är välkommen hit också om du vill känna på grejerna. Vi har ett showroom och du kan handla direkt från mig. Vi har haft folk på besök som åkt riktigt långt.

 

Vad du ser om du kommer hit är att vi är väldigt få som arbetar här – bara tre stycken – och att det bara är en enda person som ansvarar för alla order. Och det är jag. Blir det fel finns det ingen annan att gnälla på.

 

Men som sagt, kvaliteten sitter i ryggmärgen. Jag ser direkt om underarbetet, ytan, lacken, kanterna, porslinet och den totala finishen håller hög klass eller inte. Jag känner våra leverantörer och de är också smålänningar d v s petnoga, flitiga och allmänt underbara. Vi har i stort sett inga reklamationer.

 

Vi försöker att inte krångla till det. Designen är enkel och stilren. Priserna är låga för den här kvaliteten, eftersom det inte finns något mellanled mellan dig och oss. Och jag har enormt kul på jobbet. 

Kommentarer

Skriv en kommentar