Badrumsmöbler och badrumsinredning

Här hittar du lika stilsäkra som tåliga badrumsmöbler och badrumsinredning. Att det är tillverkat i Småland märks på design, pris och kvalitet. Vi på Vore skapar stort och smått med omsorg, för en smartare, snyggare och redigare vardag. Här kan du i lugn och ro välja den inredning som gör sig bäst i ditt badrum och få en hållbar helhet tack vare gedigen design.

Badrumsmöblerna levereras färdigmonterade direkt från vår egen fabrik i Huskvarna. Det gör ditt köp både mer personligt och prisvärt. Välj och beställ dina badrumsmöbler separat eller kombinerade i något av våra möbelpaket. Försäkra dig om att måtten stämmer.

Bland tillvalen finns belysning, eluttag och lådinredning. Som tillval finns också lackering av dina skåp i valfri NCS-kulör. Våra handfat är tillverkade i porslin och bänkskivorna i granit. Mycket av själen i en badrumsinredning bor i detaljerna. Botanisera bland speglar och beslag och utse vilka som tilltalar dig mest. smycken. Det svåra är ofta

Hoop underskåp 76 enkel

Underskåp med stenskiva och tvättställ

Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor. Granitstenskiva, tvättställ i porslin och en bottenventil med vattenlås medföljer. Stomme och fronter i samma färg. Finns i vitlack.

6 990,00 kr

Add to compare

Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor inklusive tvättställ i porslin och granitstenskiva. Enkel montering på vägg med medföljande upphängningsskena. Använd bottenventil och vattenlås som medföljer för enkel montering. Blandare ingår ej. Stenskivan kan specialanpassas.

Liknande produkter