Badrumsinredning

NORDISK DESIGN ✔SVENSKTILLVERKAT  ✔HÖGSTA KVALITET ✔BETALA MED KLARNA

Det finns 72 produkter.
per sida
1 117,50 kr 1 490,00 kr -25%

SPEGELARMATUR MIRRO 600mm, 12,5W IP44 3000K Belysningsarmatur som kan fästas direkt i vägg eller monteras ovanpå skåp. Lyser bra både neråt, framåt och uppåt.

10 117,50 kr 13 490,00 kr -25%

Underskåp med granitstenskiva tvättställ och spegel Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor. Granitstenskiva, tvättställ i porslin. Vägghängd spegel med upphängningsbeslag. Stomme och fronter i samma färg. Finns i vitlack, mörk ekmelamin och vitlackad ramlucka. Smarta tillval – skrolla och kolla längre ner!

Visar 61 - 72 av 72 artiklar

Badrumsmöbler och badrumsinredning

Här hittar du lika stilsäkra som tåliga badrumsmöbler och badrumsinredning. Att det är tillverkat i Småland märks på design, pris och kvalitet. Vi på Vore skapar stort och smått med omsorg, för en smartare, snyggare och redigare vardag. Här kan du i lugn och ro välja den inredning som gör sig bäst i ditt badrum och få en hållbar helhet tack vare gedigen design.

Badrumsmöblerna levereras färdigmonterade direkt från vår egen fabrik i Huskvarna. Det gör ditt köp både mer personligt och prisvärt. Välj och beställ dina badrumsmöbler separat eller kombinerade i något av våra möbelpaket. Försäkra dig om att måtten stämmer.

Bland tillvalen finns belysning, eluttag och lådinredning. Som tillval finns också lackering av dina skåp i valfri NCS-kulör. Våra handfat är tillverkade i porslin och bänkskivorna i granit. Mycket av själen i en badrumsinredning bor i detaljerna. Botanisera bland speglar och beslag och utse vilka som tilltalar dig mest. smycken. Det svåra är ofta

Beställ badrumsinredning online

Beställ badrumsinredning och badrumsmöbler online och få den levererad direkt från fabriken. Du kan välja att betala efter leverans med faktura eller delbetala genom Klarna. Vill du ta en närmare titt är du välkommen till vårt showroom i Huskvarna, där det även är möjligt att själv hämta det du beställt. Du hittar visningslokalerna alldeles intill E4:an.

Har du särskilda önskemål? Kontakta oss via e-post eller telefon vid specialbeställning av exempelvis särskild kulör eller måttanpassning, så kan vi ge prisuppgifter och leveranstid. Andra frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss, vi finns här för dig före, under och efter köp.