Badrumsinredning

DESIGN KVALITET - FUNKTIONELLT

Det finns 62 produkter.
per sida
3 990,00 kr

Spegelskåp med spegeldörrar och glashyllor Färdigmonterat spegelskåp med mjukstängande spegeldörrar och två glashyllor. Finns i vitlack och mörk ekmelamin. Smarta tillval – skrolla och kolla längre ner!

890,00 kr

Spegel med dolda väggbeslag Väggmonterad spegel 

12 900,00 kr

Underskåp med stenskiva och tvättställ Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor. Granitstenskiva, tvättställ i porslin och en bottenvetil med vattenlås medföljer. Stomme och fronter i samma färg. Finns i vitlack, mörk ekmelamin och vitlackad ramlucka. Smarta tillval – skrolla och kolla längre ner!

12 900,00 kr

Underskåp med stenskiva och tvättställ Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor. Carrarastenskiva, tvättställ i porslin och en bottenvetil med vattenlås medföljer. Stomme och fronter i samma färg. Finns i vitlack, mörk ekmelamin och vitlackad ramlucka. Smarta tillval – skrolla och kolla längre ner!

7 495,00 kr

Underskåp med porslin, spegelskåp Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor, inklusive tvättställ i porslin. Spegelskåp med belysning och eluttag.

199,00 kr

Träknopp ek/vit Träknopp Ø50 D:20

9 480,00 kr

Underskåp med porslin och spegelskåp Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor inklusive tvättställ i porslin. Färdigmonterat spegelskåp med mjukstängande spegeldörrar och två glashyllor. Stomme och fronter i samma färg.  Smarta tillval – skrolla och kolla längre ner!

6 690,00 kr

Underskåp med tvättställ och spegel Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor inklusive tvättställ i porslin. Vägghängd spegel med upphängningsbeslag. Stomme och fronter i samma färg. Finns i vitlack, mörk ekmelamin och vitlackad ramlucka.  Smarta tillval – skrolla och kolla längre ner!

14 900,00 kr

Underskåp med granitstenskiva tvättställ och spegelskåp Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor. Granitstenskiva, tvättställ i porslin. Färdigmonterat spegelskåp med mjukstängande spegeldörrar och två glashyllor. Stomme och fronter i samma färg. Finns i vitlack, mörk ekmelamin och vitlackad ramlucka. Smarta tillval – skrolla och...

12 490,00 kr

Underskåp med granitstenskiva tvättställ och spegel Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor. Granitstenskiva, tvättställ i porslin. Vägghängd spegel med upphängningsbeslag. Stomme och fronter i samma färg. Finns i vitlack, mörk ekmelamin och vitlackad ramlucka. Smarta tillval – skrolla och kolla längre ner!

24 900,00 kr

Underskåp med granitstenskiva två tvättställ och spegelskåp Färdigmonterade underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor. Granitstenskiva, tvättställ i porslin. Färdigmonterade spegelskåp med mjukstängande spegeldörrar och två glashyllor. Stomme och fronter i samma färg. Finns i vitlack, mörk ekmelamin och vitlackad ramlucka. Smarta tillval –...

12 990,00 kr

Underskåp med tvättställ och spegelskåp Färdigmonterat underskåp med mjukstängande lådor och iläggsmattor inklusive tvättställ i porslin. Färdigmonterat spegelskåp med mjukstängande spegeldörrar och två glashyllor. Stomme och fronter i samma färg. Finns i vitlack, mörk ekmelamin och vitlackad ramlucka. Smarta tillval – skrolla och kolla längre ner!

Visar 37 - 48 av 62 artiklar

Badrumsmöbler 

För dig

Här hittar du lika stilsäkra som tåliga badrumsmöbler och badrumsinredning. Vi på Vore skapar stort och smått med omsorg, för en smartare, snyggare och redigare vardag. Här kan du i lugn och ro välja den inredning som gör sig bäst i ditt badrum och få en hållbar helhet tack vare gedigen design.

Badrumsmöblerna levereras färdigmonterade direkt från vårt lager i Hulared. Det gör ditt köp både mer personligt och prisvärt. Välj och beställ dina badrumsmöbler separat eller kombinerade i något av våra möbelpaket. Försäkra dig om att måtten stämmer.

Bland tillvalen finns belysning, eluttag och lådinredning. Mycket av själen i en badrumsinredning bor i detaljerna. Botanisera bland speglar och beslag och utse vilka som tilltalar dig mest.